Stichting Cultura Mosae | Nieuws
22075
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22075,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

CULTUREEL PROGRAMMA MAGISCH MAASTRICHT

Stichting Cultura Mosae pakt groots uit voor 10e editie

 

Cultuurliefhebbers halen deze winter hun hart op tijdens Magisch Maastricht. Gedurende de periode van 14 december 2019 t/m 5 januari 2020 zullen in het centrum van de stad meer dan 200 gratis optredens plaatsvinden. Diverse verrassingsconcerten verspreiden zich over 13 locaties in de binnenstad en daarnaast wordt er voor het 10-jarig jubileum extra feestelijk uitgepakt met onderstaand programma.

 

14 en 15 december: Spetterende aftrap cultuurprogramma met Emma Heesters en Glennis Grace

Emma Heesters zal op zaterdag om 16.00 uur het spits afbijten bij Mosae Forum. Op zondag is het de beurt aan Glennis Grace. Ook is er een niet te missen voorprogramma: op zaterdag geniet je van de band Jick Munro & the amazing laserbeams en van Solomon. Op zondag staan Maxime x Glyn als aanstormende talenten in het voorprogramma.

 

21 december: Limburgse Kerstmiddag met Beppie Kraft en Martin Hurkens

Laat je op 21 december vanaf 12.00 uur verrassen tijdens de Limburgse Kerstmiddag. Vanaf 16.00 uur sprankelt Beppie Kraft in haar kerstconcert. Martin Hurkens (winnaar van Holland’s Got Talent in 2010) zal als special guest optreden.

 

22 december: Feel the Magic met Christian Farla

Op 22 december brengt de wereldberoemde illusionist Christian Farla, samen met zijn assistentes “The Showgirls of Magic” een spectaculaire magicshow voor jong en oud. Voordat je wordt meegenomen in de magie van Christian Farla, geniet je van de muzikale kunsten van het Roots Heritage Orchestra en DIVA christmas special.

 

28 december: Jazzy sounds met Dennis van Aarssen

Op zaterdag 28 december starten we het oudejaarsweekend met de jazzy sounds van de winnaar van The Voice of Holland 2019: Dennis van Aarssen. Voorafgaand aan zijn concert treden The Detain en Nancy Grooves op bij Mosae Forum.

 

29 december: Oudejaarsconcert Belle Perez & Band in Mosae Forum

Belle Perez sluit 2019 af met een spetterend optreden! Dit jaar viert Belle Perez haar 20-jarig jubileum en tijdens Magisch Maastricht trakteert ze jou, samen met haar band, op haar grootste hits van de afgelopen jaren. Voorafgaand aan het optreden van Belle Perez zal Lotte Walda met haar band optreden.


Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door: 

Gemeente Maastricht, Provincie Limburg, Ondernemersvereniging Mosae Forum, Centrummanagement Maastricht, Ondernemersvereniging Entre Deux, Stichting, Kanunnik Salden Nieuwenhof, Fonds Sociale Instellingen, Prins Bernard Cultuur Fonds, Nederlandse Spoorwegen, De Brandslang, Würst & CO, Wyck Promotie, Ondernemersvereniging Jekerkwartier, Ondernemersvereniging Stokstraatkwartier, De Ruimte (SNS Maastricht), Miac electro v.o.f., Demo Productions, Mosae Secure & facilities & Hotel Bigarré Maastricht City Centre