fbpx

Borrel Noten 2022!

In 2022 zal Borrel Noten plaatsvinden van 20 juli t/m 21 augustus! Samen met Stichting Jekerjazz is er weer een fantastisch programma samengesteld.

LET OP! Op 18 augustus zal Dizzy Robby and the Blues Raiders helaas niet het concert verzorgen. Hiervoor in de plaats komt Triple B. Bluesband!

Concept

In de periode tussen de concerten van André Rieu op het Vrijthof en het Preuvemint zijn er in Maastricht en regio weinig culturele activiteiten. In diverse Europese landen zijn er in deze zomerperiode juist erg veel optredens die zorgen voor een perfecte aanvulling op een mooie zomeravond.

Cultura Mosae zag kans een soortgelijke sfeer te creëren voor bezoekers en bewoners van Maastricht. Daarom worden sinds 2020 ieder jaar in juli en augustus, iedere woensdag t/m zondagavond bij d’n Hiemel in het Jekerkwartier een serie concerten georganiseerd onder de naam ‘Borrel Noten’.

Hier worden bezoekers getrakteerd op een hapje en een drankje en een artiest met een ander thema. Waan jezelf op vakantie met een compleet verzorgde avond waarbij je geniet van lekkere hapjes en je klinkt op klanken van live Jazz, Klassiek, Pop en Mediterrane muziek!

Geniet na van de eerste editie met de aftermovie van 2020