fbpx

Wij hebben je nodig

De situatie waarin we op dit moment verkeren is onwerkelijk. Door de maatregelen tegen het Corona-virus zitten veel mensen (alleen) thuis. In tijden zoals deze willen we graag samenkomen en juist dat kan nu niet. We moeten letterlijk afstand houden.

Vanzelfsprekend staat ieders veiligheid voorop, maar meer dan ooit missen we nu de menselijke verbinding. Er is behoefte aan een positieve klank! Daarom doet Cultura Mosae een beroep op jou.

Cultuur verbindt!

Grameer werd al geluid, het stadscarillon speelde het Mestreechter Volkslied en 130 radiostations over de hele wereld speelden ‘You Never Walk Alone’. Ook Cultura Mosae wil jou vragen om je geluid te laten horen. Breng samen met ons een positieve boodschap! Een toon, een lach, een moment om te delen…

Doe je mee?

Maak een video van jezelf waarin je een stuk speelt, een lied zingt, danst of een performance doet. Als je wilt kan je een kleine introductie inspreken en zo een opbeurend, luchtig bericht meegeven. Jouw optreden zegt natuurlijk meer dan 1000 woorden, maar vergeet jezelf in ieder geval niet voor te stellen!
Mail de video van jouw optreden naar info@culturamosae.nl (grote bestanden kan je makkelijk verzenden via wetransfer.com) en vermeld hoe we je moeten vermelden en welke accounts we kunnen taggen.

Gebruik #thuisblijfoptreden #samenmakenwecultuur #voorelkaar #bymaastricht #mestreechtergeis #samensterk #staysafe #culturamosae #visitmaastricht
Wij zullen de komende tijd de binnengekomen filmpjes online delen via onze eigen Cultura Mosae kanalen en via VisitMaastricht. En natuurlijk zou het tof zijn als je het zelf ook deelt zodra het online is!

Zo brengen we cultureel Maastricht naar de mensen thuis. Jij krijgt een podium om een positieve boodschap de wereld in te sturen en iedereen thuis kan veilig vanaf de bank genieten van de leukste en mooiste optredens.

Samen met jou zorgen we ervoor dat we juist nu mensen verbinden!
Namens Cultura Mosae (en iedereen die je filmpje gaat zien) ALVAST BEDANKT!!

 

Inspiratie nodig? Kijk op facebook of instagram

 

Dankjewel

Benieuwd naar de inzendingen, Klik hier!